Selasa, Ogos 31, 2010

Home » » ...GIVEAWAY FOR HEALTY 2010...

...GIVEAWAY FOR HEALTY 2010...

kakyong suka jika bertuah dapat menang foot detox ni..
bukan apa, umur dah almost nak masuk 4 series ni...
bertan-tan la toksik dalam badan....

meh  baca apa faedah foot detox ni..









Harga Biasa : RM1.50/pcs( WITHOUT POS )
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

OFFER! PENGENALAN PAKAGING BARU...HARGA TERMASUK KOS PENGHANTARAN


50 - 99pcs = RM 1.10
100 - 499pcs = RM1.00
500 - 999pcs = RM 0.90

Faedah dan Manfaat Menggunakan Foot Detox Patch :-
Dengan menggunakan Foot Detok Patch ini, anda dapat membuang toksin dalam badan tanpa mengambil sebarang ubat untuk di makan dan hasilnyaanda akan :
- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena
- Boleh mengurangkan berat badan
- Mengurangkan bau kaki
@@@@@@@@@@@@@@@@@@
HUBUNGI KAMI :
SMS / CALL : 019-7332577 (NUR)
YAHOO MESSENGER : dnurboutique@yahoo.com
EMAIL : dnurboutique@yahoo.com


BAYARAN.....

MAYBANK : 101311031245
CIMB Acc : 01160029226520
WESTERN UNION (OVERSEA CUST)
Noor Afzan Binti Tamsir
####################################




ohhooo.. banyak kesan baik @ faedah guna footdetox ni..
kalo nak menang, jom le join GA ni.. klik jer kat banner/gambo atas tu...



8 ulasan:

  1. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    BalasPadam
  2. umur nak masuk 4 series kan? hehe..mcm mana tu? ape2 pun harap akak sentiasa sihat dan ceria disamping keluarga ya

    BalasPadam
  3. Nia,
    4 series tu 40'an la... ;)

    BalasPadam
  4. masya Allah kak yong...cantiknyer wajah baru blog mike ni...suka sangat!love the colour of the roses...erisya dah lupa dah camner nak tukar wajah blog hehehe maklum dah lama tak blogging

    BalasPadam
  5. erisya nor,

    mah jengah blog yang satu lagi
    http://www.kakyong.com

    blog tanda kasih ni untuk kakyong join contest & giveaway sahaje,,,

    BalasPadam
  6. salam kak yong...

    tahniah pemenang ke2
    sms nur 019-7332577
    nama, alamat ye tuk penghantaran hadiah

    tq

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah,..
    terima kasih nurshahfamily... nanti petang kakyong sms yer.. sbb hp suami guna...

    BalasPadam
  8. aduss terlepas contest ni walaubagaimanapun tahniah kepada pemenang2

    BalasPadam