Rabu, September 28, 2011

Anniversary Giveaway AzatieSayang



Dah last minute ni.. baru ada ruang untuk buat n3 untuk GA kak Azatie ni.. Winking smile



due 30 September 2011


Buat Kak Atie… “kakyong ucapkan selamat menyambut Ulangtahun perkahwinan yang ke 16 tahun. Semoga terus kekal berbahagia disamping anak-anak tersayang ”



Ahad, Julai 31, 2011

Krafaina’s 2nd giveaway



Jom join GA ke2 Krafaina..


due pada 7 Aug 2011 yer kenkawan…

kakyong cuma nak tegur satu :
  • untuk bahagian post n3 tu kan, elok dilebarkan sikit.. sebab ia bahagian utama.. bior le ia nampak signifikan.. Winking smilejadi bila ruangan post dah lebor.. buleh le letok gambor2 tu jadi besor sikit.. baru ler tertarik orang nak tengok. Bila gambor besor, puaslah sikit pandangan mata...



kakyong nak ajak Pija, Hez dan Mama Yatie untuk sama2 join GA ni..

p/s
ingatkan hadiahnya barangan kraft dari benang kait.. bukan apa, tengok FM benang kait tu.. comel2 sangat.. Winking smile


Saya nak hadiah raya ~ giveaway



Jom join giveaway cik syuhada Winking smile




untuk join, klik banner ya… due 30 Aug 2011

Rabu, Julai 27, 2011

GA Duet by Mommy Yen & Ibu Shiela Latif



Kakyong di TAG oleh Nur Adyani



Giveaway ini dianjurkan oleh mommyYen dan ibu shiela latif. Nak join boleh klik link INI atau INI

nota : buat Cik Puan penganjur.. banner GA kakyong simpan di page banner GCL. Winking smile

dan please be informed : id follower utk blog mommyYen adalah “Kakyong” (dah lama follow) tapi untuk blog ibu shiela latif adalah “Kakyong HY Ibu 3A @ MB”

hadiah2 menarik yang menanti :
HADIAH2NYA :
TEMPAT PERTAMA
(KEK LAPIS SARAWAK + FRIDGE MAGNET)
TEMPAT KEDUA
(KEK LAPIS SARAWAK + FRIDGE MAGNET)
TEMPAT KETIGA
(KEK LAPIS SARAWAK + FRIDGE MAGNET)
(hadiah nampak macam sama, tapi rasa kek lapis len2 k Smile)
HADIAH2 saguhati :
berupa keychain (sarawak) untuk 6 orang.

Kakyong tag : Pija, Hez dan Mama Yatie


**GIVEAWAY** Koleksi BegTangan Hana


Jom join giveaway ni... menarik kome..



 

nota : buat Cik/Puan penganjur.. banner GA kakyong simpan di page banner GCL. Winking smile
 
 
Tarikh tutup : 15082011
Pemenang akan dipilih secara random
Keputusan ada muktamad
--------------------------------------------------------------------------
****BERITA BAIK UTK PESERTA GA INI****
Anda layak mendapat voucher diskaun RM10 utk setiap pembelian mana-mana handbag drpd Koleksi BegTAngan Hana.....Tawaran sah sehingga 15/8/2011 sahaja.










Khamis, Julai 14, 2011

GIVEAWAY 1MINGGU 1 BUKU



Jom join GA dari Kedai Buku Harga Patut.. Winking smile

hadiah-hadiah yang menarik menanti anda...
seramai 5 orang pemenang akan dipilih .. iaitu 3 hadiah utama dan 2 hadiah saguhati



Apa lagi.. jom klik banner atas ni.. Smile


Saya Nak Baju Kelawar AMNI Collections



Kakyong join givewaway yang ditaja oleh AMNI Collections dengan kerjasama IBRAHzine.com. Winking smile

 



GA ni due pada 7 Ogos 2011… apa lagi.. nak join sila slik pada banner ni yer…


Kakyong dulu ade beli baju kaftan.. tapi lengan pendek.. dan saiznya besar (sebab free saiz) dan terlebih panjang pulak tu.. so, bagi jer kat mak.. Smile with tongue out tak vogue lah kan kalo pakai kaftan yang terlalu besor..


actually bukan kira vogue atau tidak.. cuma rasa tak selesa, bila pakai baju yang terlampau besor.. kalo longgor tu okay.. Smile

jadi kali ni (kalo le ade rezeki.. ) kakyong pilih patern yang ini, saiz M..



warnanya yang biru.. memang menjadi idaman daku.. ahakkss… (bajet dapat.. ekekkekk  Smile with tongue out)


Ohya, buat puan penganjur… banner GA kakyong simpan di banner GCL yer..


dengan ini kakyong menjemput Pija & Hez  untuk join GA ni… Winking smile Open-mouthed smile



Selasa, Julai 12, 2011

Giveaway Fridge Magnet



Sapa tak nak FM free… Winking smile ??!!

Kakyong la ni memang sedang mengumpul FM.. kalo boleh nak kasi penuh sampai satu peti ais.. dari atas sampai le ke bawah..



ni ajor lah koleksi yang ku ada… FM yang petak-petak kayu tu souvenir kahwin sepupu yang punya.. kalo takde FM kotak kayu ni.. sebaris jer la… huhuu Sad smile  sikit bebenor kan..





FM yang dalam banner ni semuanya comel2 belaka… jenuh la nak berebut dengan peserta yang lain nih… harap-harap daydeck86 sudi lah beri 1 FM kat kakyong.. Winking smile 



1st Giveway Mama Syima






Kakyong dah follower 2-2 blog, tapi id follower berbeza lah pulak..
blog contest tu guna id google : Kakyong HY Ibu 3A @ MB
blog yang satu lagi tu memang dah lama follow, id blogger : Kakyong


Kakyong tag Hez & Nur Adyani


Jumaat, Julai 08, 2011

KEDAI TRIPLE-S GIVEAWAY FROM MOMMALYDZAR


Kakyong join GA dari MommaLydzar.. Selamat harijadi yer.. (dah lepas ke belum ni? Winking smile

klik banner untuk join yer..



Favorate food kakyong : Buah tomato


Kakyong tag : Puannina, MamaYatie, Nur Adyani, Hez, Pija.


hadiah menanti :




Rabu, Julai 06, 2011

GA My Little Secret - Fisher Price


Jom join… !! Open-mouthed smile



untuk ketahui lebih lanjut syarat2 contest.. sila klik banner ni ya.. due on 8 Aug 2011 Winking smile

kakyong tag : Hez, Pija & Nur.