Khamis, Jun 11, 2009

Home » , , » Tag wallpaper & Impossible wishlist

Tag wallpaper & Impossible wishlist




Tag wallpaper
telah di'assign'kan oleh EUS & HEZ@UmiIna


1) Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang jangan tipu2 ek




2) Bagitau nape anda suke wallpaper anda itu..

wallpaper sama dengan Hez @ Umi Ina...
daku suka wallpaper ni :
  • sejuk bila mata memandang...
  • hati rasa lapang jer melihat awan gemawan yang membiru...
  • hanya 1 tona kaler.. so tak serabut..


3) tag 10 people...
  1. Wansteddy
  2. Watie Aziz
  3. Yan
  4. Yati xstitch
  5. Yatie Mommy SN yang chomeyl
  6. Yusrina
  7. Zety Zin
  8. zh-ena
  9. zieha
  10. zuhaini @ ibu alia

Tag berangan-angan : barang yg tingin nak beli tapi takkan beli
di'assign'kan oleh Nadnye

here is the notes to remember
Everyone is different and I wouldn’t expect you to have the same wish list as me. You might value stainless steel appliances, for example, and that’s fine. I’m certainly not saying that everyone should think like I do. But you should get to know yourself well enough, and be honest enough with yourself to know when something just isn’t worth it to you, no matter how tempting or desirable it might seem. Knowing this and refusing to give in to hype, gloss, or hoopla surrounding the item will save you a lot of money in the future So, what’s on your wish list that you’ll never buy, or what did you buy thinking it was perfect for you but later turned into a money regret


camne nak mula pun daku tak tahu ni... fikir

Setakat ini rasanya belum pernah lagi membeli barang yang akhirnya daku rasa menyesal kerana memiliki nya.. mungkin kerana daku ini memang kedekut & terlalu berkira dengan setiap barang yang ingin @ yang bakal dibeli.

Dan sejak tidak bekerja @ tidak punya wang sendiri.. rasanya lagi lah susah untuk daku membazir2 duit membeli yang tidak perlu.. walhal yang daku amat teringinkan pun tidak dapat ku miliki...

Antara beberapa item yang teramat ingin daku miliki tetapi tidak mampu untuk diperolehi lagi (untuk masa ini lah)

  1. Mesin jahit : dapat yang murah macam ni pun okay jer...

    heheh, mesin ni nampak klasik, kalo dah diperbaiki & dijaga dengan baik, masih boleh berfungsi dgn baik kan.. dapat juga daku menjahit... Insya Allah, akan ku beli bila cukup budgetnya...

    yang ini memang sangat canggih.. siap ade skrin digital lagi, mesin ni memang smart.. nak tahu harganya kurang..... Rm1 cukup ler RM6,000. Kalo daku expert menjahit & punya kemampuan yang lebih, pastu daku terkejor2 nak beli.. tapi untuk status daku yang sekarang ini, memang not worth for my money now.. sebab keperluan lain lebih melambai2 untuk dicukupkan...


  2. Oven elektrik :

    yang kecil chomeyl macam ni range dalam RM150 - RM300 , mampu daku beli... tapi kalo yang seperti foto dibawah ini...

    kalo lah suami ku hartawan & mampu sediakan daku dapur yang luas, pasti ku teringin nak beli @ ada oven yang macam ni.. siap ade 2 tingkat lagi...

Selain ini, belum lagi ada yang terlintas di fikiran daku.. bagaimana dengan 10 orang yang bakal daku tag ini :

  1. Aida @ adianiez
  2. Amyatie tokey legging
  3. Azlinadeco
  4. Azzul @ liza
  5. Az1ra
  6. Bai Mama Nazhan
  7. cikJeela @ three of us
  8. Dayah
  9. De'sal
  10. Dea Sara



*Pesanan penaja : jika sudah buat tag, tinggallah pesan di kotak komen ye... *



10 ulasan:

  1. k yong... aida da buat homework...
    nanti jengah yek kat blog...

    BalasPadam
  2. wall paper aida sentiasa gambar duet Nurin & Syuhada. Senang hati melihat bosan kat ofis, tgk ler muka mereka...

    BalasPadam
  3. kakyong suka menjahit ye...sy plak ade mesin jahit tp tak pandai menjahit heheh

    BalasPadam
  4. kak yong, thanks to be my follower..anyway cmne nk sign kt guest book tu...

    BalasPadam
  5. Aida.
    kakyong tak letak foto anak sbb dah 24 jam dok ngadap depa jer..

    Azzul,
    yer suka menjahit tp dah lama tak menjahit sbb tak de mesin jahit

    hotmummy,
    sepatutnya boleh jer sign in, tp ntah knp bbrp hari ni dia mcm mogok jer... hahahh...

    BalasPadam
  6. travel nurse florida http://icej.eu/concrete/concrete-testing-equipment connecticut bus travel [url=http://icej.eu/decoration/using-tiki-lights-for-bedroom-decoration]using tiki lights for bedroom decoration[/url]
    lynn westphal travel north ridgeville ohio http://icej.eu/decoration/minimalist-decoration the travel centre australia [url=http://icej.eu/decor/home-decor-gifts-online-shops]yacht travel members northwest territories[/url]
    buy vintage travel books http://icej.eu/bathrooms/painting-bathrooms microsoft travel gps [url=http://icej.eu/room/design-living-remodeling-room-htm]design living remodeling room htm[/url]
    travel s begin in iraq rhamdah http://icej.eu/concrete/concrete-driveway-calculator cheap travel tips [url=http://icej.eu/window/window-upgrade-to-xp]travel to ireland april[/url]
    discount exchange link travel http://icej.eu/kitchen/nu-tone-kitchen-wall-fan-motor rail travel prague to vienna [url=http://icej.eu/moving/moving-visual-images]moving visual images[/url]
    country travel stickers http://icej.eu/kitchen/kitchen-orientation-school-checklist time travel experiences [url=http://icej.eu/kitchens]national express travel[/url]

    BalasPadam
  7. travel and cruise and deals http://expedia.gaww.in/business/travel/monitor/expedia/hotel/corporate overland travel to africa [url=http://motel.gaww.in/beachwood/motel/lincoln/city/oregon/ownership]beachwood motel lincoln city oregon ownership[/url]
    australian travel shows currently on tv in 2007 http://expedia.gaww.in/all/inclusive/expedia travel team mike lupica [url=http://cruise.gaww.in/boat/cruise/melbourne/corporate/function]gracias honduras travel blogs[/url]
    travel jobs in ontario http://cruises.gaww.in/eastern/caribbean/cruises/htm russia travel information [url=http://disneyland.gaww.in/planning/disneyland/vacations]planning disneyland vacations[/url]
    tour travel guide http://airport.gaww.in/halifax/airport/employee/pictures big travel trailer fifth wheel [url=http://map.gaww.in/car/parts/map]train travel in sydney[/url]
    smoother travel experience http://expedia.gaww.in/how/do/i/redem/expedia/flight/tickets oriens travel and hotel management corp [url=http://disneyland.gaww.in/disneyland/past]disneyland past[/url]
    travel to colombia vaccinations http://tour.gaww.in/appleby/college/house/tour wrinkle free travel garments [url=http://tourism.gaww.in/tourism/tournai/cathedral]all access visa travel[/url]

    BalasPadam
  8. In principle, a good happen, support the views of the author

    BalasPadam
  9. ``Whats going on. Dont burn anything down until morning,all right.
    mom sex stories
    women and beastiality stories
    search free adult sex stories
    taboo mom stories
    sex post stories
    ``Whats going on. Dont burn anything down until morning,all right.

    BalasPadam
  10. travel insurance compared http://eurn.info/bbw/bbw-bisexual-personals bbw bisexual personals [url=http://eurn.info/teen/nude-uncesored-teen-sex-videos-free]nude uncesored teen sex videos free[/url]
    http://eurn.info/sperm/grandma-drinkin-loads-of-sperm grandma drinkin loads of sperm phil collins yes [url=http://eurn.info/tit/big-tit-ninga]big tit ninga[/url]
    [url=http://eurn.info/teen/nude-yooung-teen-boys]nude yooung teen boys[/url] thumb movie http://eurn.info/virgin/telephone-numbers-in-us-virgin-islands telephone numbers in us virgin islands
    travel trailer storage san diego area http://eurn.info/nylon/bridal-nylon bridal nylon [url=http://eurn.info/defloration/daddy-defloration]daddy defloration[/url]
    http://eurn.info/virgin/teenage-virgin-statistics teenage virgin statistics benson jazz [url=http://eurn.info/vagina/i-love-vagina-shirt]i love vagina shirt[/url]

    BalasPadam