Ahad, Oktober 31, 2010

Nina's Collections Giveaway'

Kakyong di TAG oleh Yan untuk Nina’s Collection Giveaway.



Cik Puan penganjur GA kata hadiahnya lumayan.. rugi kalo tak join.

kakyong nak tag
MommaMia

due 1 Dec 2010


Sabtu, Oktober 30, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam

Kakyong ditag oleh Lynn untuk GA Atie Aizam



due pada 30 Nov 2010..

kakyong tag
shira
Momma Mia

Selasa, Oktober 26, 2010

My Belle Giveaway

Kakyong ditag oleh Syamila… dan Has juga memang ade menjemput untuk sertai GA ni.  Flirt male




* Has… kakyong dah buat semua klik-klik tu… Winking smile  *

GA ini ditaja oleh :




GA due pada 21 Nov 2010…
dan kakyong tag


NAMA UNTUK ANAK WA

Kakyong di tag oleh kak Azatie


sila klik banner untuk join
due 14 Nov 2010

Nama yang kakyong pilih RAJA ANIQ SHAH
ANIQ – bermaksud yang kacak lagi menawan hati

kakyong nak tag :

Isnin, Oktober 25, 2010

GIVEAWAY - Feel The Cosmic

Kakyong join GA dari cikgu Isza plak..


due pada 30 Oct 2010

hadiahnya


3 botol Pyra Lightening Milk Cleanser
: Satu setiap seorang
(3 pemenang)


Sabtu, Oktober 23, 2010

Redgurlcraft giveaway



kakyong join GA adekcomel Redgurl plak...
hadiah2nya pun memang comel..
nak tahu.. sila klik banner yer..



1st Hotz~Mama.. Cabutan Amat Bertuah

kakyong join cabutan bertuah ni..
senang ajer.. copy paste jer n3 nya..

1 set perfume dari Imtiyaaz Aroma fr Yusof & Zulaika
berserta tas tangan exclusive dari SyazLurve Couture Collection


Syarat-syarat Penyertaan...



  1. Anda adalah seorang blogger (means kena ada blog sendiri naa)
  2. Menetap di Malaysia, x kisah la kt Semenanjung, Sabah n Sarawak
  3. Pastu, Copy Paste jer entry nie, letak kt entri korg, wajib buat entry secara Sticky POst kt blog masing2.. (Toturial camna nk buat sticky post leh study kt SINI)..
  4. sorg leh join satu entry ja taaaaauu..
  5. LEpas siap jer entri korg, korg komen jer entry nie, pastu jgn lupa letak link entry tu skali ek..
  6. Akhir skali.. jgn lupa jadik follower mummy..
  7. Tarikh tutup Lucky draw nie 23 Oct 2010 (nie tarikh utk sticky korg ek), nnt lepas tarikh nie, korg leh buang dah date tu
  8. Nanti mummy akan pilih pemenang guna menda INI












Jumaat, Oktober 22, 2010

Aku nak baucer RM10 KFC free!!



kakyong nak voucher RM10 KFC free..
kalian nak??!! jom klik banner
due 28 Oct 2010



Saya Nak Beg Itu ~ Giveaway!


kakyong join GA ni.. 
comel2 belaka tote bag ni..
kakyong nak 1...
sapa nak, sila klik banner




Give Away Kecantikan #2


kakyong join GA ardinihumaira.com
due 23 Oct 2010, jam 10 malam


Cik Anita songeh giveaway...




kakyong pun nak join sama... 

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.10.2010! 
pemenang akan diumumkan 31.10.2010 

kakyong nak tag
Momma Mia
Ibu Arifa

Rabu, Oktober 20, 2010

Giveaway BANTAL PANAS / TUNKU MODEN

teringin nya nak ade bantal panas/tunku moden ni..

jika mau sila klik sini.... cepat.. due 10 Nov 2010




*PEMENANG AKAN DITENTUKAN BERDASARKAN UNDIAN.
*hadiah termasuklah full complete set bantal panas edisi terhad + charger
*bantal panas ini adalah edisi terhad dan belum terdapat lagi di pasaran.
*hadiah akan dihantar terus kepada pemenang dan delivery cost adalah PERCUMA!!!


Isnin, Oktober 18, 2010

Giveaway by Nur_Eimi


kakyong nak 10 sachet teh lipton dari US....


jika kalian pun nak.. sila klik banner..
due 25 October 2010


1st GA dari NUSHA

kakyong join GA dari Nusha..
klik monyet kat bawah ni untuk join..




Buat Nusha, selamat hari jadi yang ke 22..


semoga sentiasa dirahmatinya dan semakin matang meniti usia


Ahad, Oktober 17, 2010

nfahk's FIRST GIVEAWAY

Klik banner untuk join..


Kakyong join GA dari nfahk.. due pada 17 Oktober 2010

kakyong tag
Yan
D_08




Jumaat, Oktober 15, 2010

Giveaway dari Balqis

Kakyong ikut GA ni... hadiahnya flushie2 comel hasil tangan Balqis..

ada kategori berbeza tau..


kategori 1 = kategori untuk ibu2(untuk anak2 kcik mereka)

kategori2 = kategori student(skul,kolej or u)
kategori3 = bekerja...

....ape tunggu lagi,jom tengok syarat2 dia!!!

jom join.. klik >>> sini


due 10 Dec 2010.


Bergaya bersama ZHJC


kakyong join GA dari ZH Japanese Cotton..
kakyong memang masih berusaha untuk menambah koleksi fabrik




yang berminat nak join.. sila klik sini >> Bergaya bersama ZHJC

Tarikh tutup penyertaan adalah 31 Disember 2010.
Sangat mudah cara untuk menyertai cabutan bertuah ZHJCini. Semoga bisnes kecilan yang dijalankan ini terus maju dan mendapat sambutan ramai, amin..



Rabu, Oktober 13, 2010

Feltwishes giveaway



kakyong join gA ni plak..
due 27 Oct 2010


SAYA NAK FREE GIFT DARI IZYANTY COLLECTION SPA

kalian nak freegift.. sila klik sini


dengan setiap pembelian 5 packetizyanty collection spa, korang akan dapat free gift hot aromaterapi yang bawah tu.



memang wangi sangat aromaterapi nie...selain tu leh relaxkan minda. nanti korang leh rase sendiri k.



due 22 October 2010


Firas Handzalah 1st Birthday Giveaway



selamat ulangtahun yang pertama
buat Tg Firas Handzalah
nama cantik orang pun ensem
semoga semakin bijak dan aktif
sentiasa menjadi kesayangan semua

sila klik banner untuk join yer
GA due pada 18 Oktober 2010