Khamis, September 30, 2010

1st Giveaway by Petals Patch

klik banner ni untuk maklumat lanjut

kakyong join GA dari Petals Patch... 
hadiah sangat comel dan menarik...

jom2 join ramai-ramai..


Jumaat, September 24, 2010

Sape nak hadiah free? =)

kakyong di TAG oleh MommaMia


kakyong nak hadiah freee... kalian kalo nak.. sila klik 'waksegan' merah ni yer..

kakyong tag:



Mom & a journey called life 1st Giveaway

click this to join


sambil BW tadi terjumpa GA ini...
due 11 Oct 2010..

3 pemenang di cari.. melalui cabutan bertuah..
semoga ade la rezeki kakyong...



Giveaway pertama by CT Kartini

klik banner untuk join ya..


kakyong join GA ini pulak... 
Hadiahnya ni tak silap CD Coolababy Bamboo Charcoal... salah le tekaan kakyong... CD tu rupanya Gift from heaven..
kakyong dah ade 1, kalo dapat 1 lagi best juga... so , memang belum pernah ada... best juga kalo dapat..

due pada 30 September 2010



Birthday Lucky Draw By Naufal N Nureen



kakyong join Lucky draw Naufal N Nureen..
due pada 25 October 2010

Lucky draw ini bersempena dengan harijadi CTnurkhijah (blog owner) pada 8 Oktober 2010..
Selamat harijadi CT.. yang ke berapa ni yer???
Semoga di murahkan rezeki dan berbahagia selalu di samping keluarga tercinta.

kakyong tag





Selasa, September 21, 2010

"Mama_Balqis 2nd GiveAway"

Kakyong join GA dari Mama_Balqis.. GA ini sempena harijadi Mama_Balqis aka Anje yang ke 26 pada hari ini 21 September 2010




Anje.. 
muda lagi rupanya Anje.. kakyong masa umur Anje ni, belum pun lagi bertemu jodoh.. bertuah Anje.. dalam usia 26 dah ade Aqish yang comel dan pandai pose bergaya sana sini. Jauh lagi perjalanan Anje, Insya ALlah.. doa kakyong semoga tabah lalui liku-liku kehidupan, semoga bertambah matang meniti hari-hari mendatang bersama keluarga, kawan-kawan dan sahabat handai.. juga semakin di murahkan rezeki dan dikurniakan cahayamata peneman Aqish di masa terdekat... ;)

foto kidnap dari fotopages kakhanieliza
Musim-musim raya ni.. sedap juga yer jika harijadi diraikan dengan pulut kuning dan rendang... 

akhirkata... Selamat UlangTahun yang ke 26 Anje..

kakyong suka lagu ini.. harap Anje pun suka..



Ahad, September 19, 2010

Sabtu, September 18, 2010

Alya 1st birthday Giveaway

kakyong join GA besday si comel Alya



buat Alya..
Selamat ulangtahun yang pertama sayang...
semoga semakin cerdik, bijak dan aktif...
sentiasa menjadi kesayangan ibu ayah juga keluarga



GA ini due pada 30 Sept 2010



Isnin, September 13, 2010

Malaysia DaY Giveaway by Cute Mum


 "BInggo".. kakyong juga join GA ini... dua pada 30 Sept 2010


GRAND OPENING GIVEAWAY by Butik Comey Sokmo

Kakyong join GRAND OPENING GIVEAWAY by Butik Comey Sokmo. GA ni due pada 15 Sept 2010..



Apa yang membuat anda rasa bergaya ?

--> kakyong ni memang jenis yang simple.. jadi bergaya itu bila dapat pakai baju yang sesuai & selesa, dan dipadankan pula dengan tudung warna putih/cream (tak suka warna gelap), disertai dengan keronsang yang comelote (tak suka keronsang besar-besar).


Pilihan hijab ?

--> kakyong suka tudung bawal, sebab senang dibentuk... juga tudung yang ade awning, sebab mudah nak dipakai, tak perlu hasbiskan masa yang lama di depan cermin


Apa yang membuat anda tertarik untuk membeli barang daripada sesebuah blog ?

--> kakyong kerap juga membeli secara online main reason adalah
  • barang itu memang barag yang dicari -- PERLU
  • harga yang ditawarkan murah berbanding blog yang lain - HARGA BERPATUTAN
  • jika servis yang diberi memuaskan mungkin akan sebarkan pada kawan-kawan - servis itu meliputi cara tuan punya blog berkomunikasi, kecepatan memberi respond, keramahan menjawab soalan dan memberi maklumat yang diperlukan, juga penghantaran yang segera (1-2 hari) sebaik pembayaran di buat.
sekian, terima kasih










Ahad, September 05, 2010

Ramadhan Giveaway by Cutey Kids

sticky until 5 Sept 2010

kakyong join giveaway Ramadhan dari Cutey Kids

Add caption


'CUTEYKIDS MEGA SALE FOR HARI RAYA FROM 2/8/10 - 5/9/10' 
'WE ARE THE REASONABLE E-MALL FOR BRANDED KIDS APPAREL'



Jumaat, September 03, 2010