Sabtu, Julai 31, 2010

Give Away dari Exclusive Cotton Shoppe

GA akan berakhir pada 8 Ogos 2010








kakyong suka jika dapat menang hadiah yang dalam foto ni...
bestt....!!!

kawan2 yang nak join.. sila klik foto...

Giveaway ini dianjurkan oleh Exclusive Cotton Shoppe







Khamis, Julai 29, 2010

Anna's Birthday GA!

happy besday Anna...
semoga terus berbahagia & ceria








banner ni memang cute & comel... 
cute & comel tu sama kan..
btw, Anna request soh letak cam ni 
"comel jugak even tak comel"


kawan yang nak di tag
Momma Mia
Roshi


Sabtu, Julai 24, 2010

~ aYu LiTtLe CoTtAgE gIvEaWaY ~





mencari tuah untuk giveaway ini pula..
klik banner to join..
due 20 Aug 2010

kawan2 ku yang ini.. anda di TAG untuk GA ini
pija sitisifir
wan anie




Jumaat, Julai 23, 2010

Giveaway Contest for Corine Crafts






wanna win a handmade lovely wallet
meh klik banner kat atas..
due 24 Julai 2010...




ejaMaria 1st Giveaway

nak menang keychain @ bangle... 
meh join GA ni..


klik banner ni ya..!!




cara untuk menang..
sila capture no bertuah 7008 dan 10078

cabutan bertuah






GIVE AWAY – JIJA’s LOVELY COTTAGE

kakyong di tag oleh MOmmaMia...







nak join sila klik banner ya

kawan yang nak di tag
pencari cinta
ummi hanie
zurazuri



Isnin, Julai 19, 2010

Anis Sweet Chocs & Cakes 1st Giveaway

akhirnya GA dari kak has muncul jua...
lama sudah ku nanti







this GA due on 1 Aug 2010..
nak join sila klik the above banner


apa yang best di Anis Sweet Chocs & Cakes ?
chocolate & cakes lover.. I'm sure you would 'heart' it..

let's the photo speaks..









kakyong suka sebab coklat2 nya ada macam2 design.. macam2 kaler & packing pun cantik...
dan cupcake yang di'packed' dalam individual dome tu sangat praktikal.. terutama kalo nak bagi sebagai 'door-gift'
Tahniah kak has...



Ahad, Julai 18, 2010

Giveaway Eybizzonline



'saya nak menang watermark & hadiah misteri dari eybizzonline'


yang nak join.. sila klik foto watermark lady in pink tu ya...




Sabtu, Julai 17, 2010

:: gIvE aWAy ::.. Chanteq shopp

bestkan kalo dapat menang hadiah ni...





jika nak.. sila klik banner di bawah..





due pada 1 Ogos 2010


love n craft Giveaway





sukanya kalo bertuah dapat hadiah alatan kraf macam dalam foto tu... bakal menyerikan lagi projek jahitan ku nanti..
kawan-kawan yang berminat nak join GA dari love n craft..
sila klik foto tu ya...
tamat esok 18 Julai 2010






Khamis, Julai 15, 2010

Handbag Giveaway




kakyong nak menang handbag ni sebab handbag tu chomel dan warna kesukaan daku, sesuai untuk bergaya raya nanti.

sian kan daku ni, sejak tak koje nih,, handbag seme dah tak ghope handbag...


moh le join.. ramai-ramai.. klik ajer gambo handbag tu...



Rabu, Julai 14, 2010

Lucky draw RASP




kakyong join lucky draw Rasp..
sila klik banner jika nak join..
due pada 28 Julai 2010


GIVEAWAY SULUNG BLOG UMMI HANIE

GA in dianjurkan oleh UmmiHanie owner Pink Muslimah store








Cara menang GA : Capture number 28984 di blog Ummihanie


syarat2 selebihnya : sila klik banner di atas.

kawan yang kakyong nak TAG

Miakididdles Giveaway



nak join.. sila klik banner ni okay,,

cadangan untuk improvement... blog yang mana ya... hihiiihii

Kakyong ni sebenarnya bukan lah reti sangat nak komen @ beri cadangan.. sebab blog sendiri pun biasa-biasa jer..

Pada pandangan kakyong - blog MommaMia dari segi content memang sesuai dah dengan pengisian & perkongsian tentang anak-anak, panduan penyusuan ibu, juga mungkin lepas ni bila Damia dan semakin membesar boleh lah kongsi tentang pendidikan awal anak pulak..


Teman yang kakyong nak TAG :



Mama Zharfan 1st GA "ole2 from UK"

kakyong nak ole-ole dari UK...








my slogan
"I follow Miles of Smile kerana kakyong suka tengok foto-foto yang cantik, cerita suziey di rantauan, juga best tengok hadiah yang suzie menang. "

yang nak ole-ole dari UK.. just klik banner  kat atas tu ya... due pada 27 Julai 2010

note for Mama Zharfan :
1. dah follow ur blog
2. blog link u ada di kakyong's bloglist


Isnin, Julai 12, 2010

Mika's 1st Birthday Giveaway

GA ini anjuran Mama Mika



sila klik banner untuk join sekaki




kakyong di tag oleh MommaMia.. 
maka referral adalah MommaMia




auntie nak ucapkan selamat ulangtahun yang pertama buat Mika.. semoga membesar dengan penuh riang ria.. semoga sentiasa sihat & aktif & penjadi penawar ayah & bonda..

seterusnya, daku nak TAG





Ahad, Julai 11, 2010

Khamis, Julai 08, 2010