Sabtu, April 23, 2011

Isnin, April 18, 2011

Cik Zai Penang Giveaway

nampak GA ni di blog Zu… maka dengan pantasnya segera buat n3… Winking smile





Cik Zai kata ade 15 hadiah untuk dimenangi.. apa lagi.. cepat join.. klik banner yer.. Winking smile

Banner GA kakyong simpan di page banner GCLWinking smile



salam kasih sayang,

Ahad, April 17, 2011

~ izzlorna.com 1st Special Giveaway ~

kakyong nampak GA di blog ct N honey.. Winking smile




Hadiah juga sangat2 besh… Thumbs up Open-mouthed smile

Untuk puan penganjur : banner dibawah ni kakyong simpan di SINI , di page banner GCL..



kakyong tag : yatie chomeyl, Adyani, dan kak Sari Winking smile


salam kasih sayang,

Sabtu, April 16, 2011

GA kak Azlina-deco

Kakyong nampak GA ni masa jenjalan ke blog Shida..




Hadiah tersangat lah sweet… kalo bertuah dapat menang ni memang besh habis la… meh intai2 hadiahnya..



Comel tak... sangat2 teruja tau..

koMe yang nak join.. sila klik banner kat atas tu… due pada 1st May 2011.


Salam kasih sayang,

Jumaat, April 15, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby

kakyong di tag oleh kayrul.




Kome yang bakal ditag ni sila copy banner siap2 di blog kakyong ni yer… sebab ML ni disable-right klik.. Winking smile JIka bermasalah untuk copy link n3 kome ke kotak komen ML, selepas copy link, letak cursor dalam kotak komen & klik button ctrl+v...


Tak pasti pulak bila duenya.. mungkin 30 August 2011 kot.. sebab tak mentioned dalam n3 tapi n3 tu sticky hingga 30 Aug 2011.

kakyong tag : Adyani, Nadiah, Ina Hashim, Ibu Arifa & Shira



salam kasih sayang,

Khamis, April 14, 2011

Isnin, April 11, 2011

Ibu Hadif Giveaway 3/2011 ditaja oleh Kedai Huffaz

Jalan2 kat blog m@m@ TOmeLLm tertarik pulak dengan GA ni.. sebab hadiah yang secomel ini…

Hadiah
3 orang pemenang bertuah akan menerima set kerongsang Sweet Dream dari Kedai Huffaz.







Yang nak join, meh klik banner nih.. Ibu Hadif Giveaway 3/2011 ditaja oleh Kedai Huffaz


hadiah2 comel itu ditaja oleh Kedai Huffaz



salam kasih sayang,

Ahad, April 10, 2011

Jumaat, April 01, 2011

2nd Give away dari Magrib (GA datang lagi!)

Jalan2 ke blog Zu.. terjumpa GA ni… segera lah join… sambil dapat meramaikan kawan2..





Si maghrib (tuan empunya blog) tanya kenapa suka hadiah…


ish.. sapa tak suka hadiah…tak kesah lah hadiah tu nilainya kecil @ besar, tapi kegembiraan menerima hadiah tu yang penting… hati gumbira jer… Red heartRed roseRed rose hadiah memang buleh membuat si penerima gembira.. hati yang gundah menjadi ria… Winking smile 



kakyong tag : kak sari


salam kasih sayang,