Khamis, Mac 31, 2011

29th Birtday Giveaway by aNiM




Kakyong baru tahu ari ni yang aNiM ade buat GA ni.. dan kakyong tag kak sari & Lin Azlina

due hari ni 31 Mar 2011



salam kasih sayang,

Giveaway Cendawanpink



hari ni due date.. 31 Mar 2011… harap2 diterima lah..

kakyong 1st time terjah ke blog cik cendawanpink, jadi tak sure mana satu n3 yang best... ;)



salam kasih sayang,

Rabu, Mac 30, 2011

RAIHANA KURUNG GIVEAWAY by RAIHANA



Terjumpa GA ni masa blogwalking.. due pada 31 Mar 2011. klik banner untuk join… Smile


kakyong pertaruhkan gambor ini.. anak2 kakyong Aliya & Anis berbaju kurung sambil main basikal… Winking smile



nama ibu : Kakyong HY
nama anak : Aliya (duduk belakang- 2 tahun 8 bulan), Anis (yang mengayuh, 3 tahun 7 bulan).. aiseh tak nampak la pulak muka Anis..


nak tau apa hadiahnya... sila la skodeng banner kat atas tu yer... 



salam kasih sayang,

Ahad, Mac 27, 2011

GIVEAWAY PERTAMA PEONY PINKY!!!




Jom join GA ni, kakyong tag : Adyani, Has dan shira.


Buat Mrs Mimi, banner kakyong simpan di sini ya… maap la sidebar dah penuh… Winking smile 


salam kasih sayang,

Sabtu, Mac 26, 2011

Kontes Muka Paling Masam


contest due pada 29 Mar 2011… nak join klik banner ni yer.. Winking smile


ni gambor Aliya, anak kakyong yang no3… Smile



muka masam.. sebab en ayah order roti canai.. tapi Aliya nak makan nasi… huhuuu… time snap ni muncung masih control lagi.. belum  naik ‘sedepa’ lagi.. Winking smile



salam kasih sayang,

Jumaat, Mac 25, 2011

Precious Humairah In The House

Aiseh, hari ni baru jumpa contest ni.. sajer lah nak join jugak Winking smile





ni gambor kakyong dengan Aliya (anak no3)



nama anak : Aliya Nadhirah
umur : 2 tahun 8 bulan
tarikh lahir : 17 Julai 2008


kakyong tag : Adyani, Bee & Has


salam kasih sayang,

Rabu, Mac 23, 2011

Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage



Kakyong nak menang coklat yang comel macam kat bawah ni … Smile with tongue out sila klik banner kat atas untuk join ya kawan2…







Kakyong tag : Ina Hashim dan Mama Yatie

salam kasih sayang,

Selasa, Mac 22, 2011

Cabutan Follower Bertuah




Nak join GA ni.. sila klik SINI.. cepat.. due pada 31 Mac 2011


hadiah menarik.. wang tunai tau.. apa lagi klik SINI


salam kasih sayang,

1ST GA 2 TAHUN BUNGA KAT TAMAN TEMAN



Nak join sila klik banner..


hadiahnya :\
pemenang pertama:topup RM 30
pemenang kedua:topup RM 10
pemenang ketiga:topup RM 5
 

salam kasih sayang,

Kerudung Ungu Giveaway 2011




Jom join GA Kerudung Ungu… klik banner ya.. Winking smile


salam kasih sayang,

LUCKY DRAW arninas.blogspot.com




GA ni due 15 April 2011.. nak join sila klik banner ye..

Hadiah yang menarik belaka.. kakyong cuba nak join 3-3 kategori.. Winking smile


salam kasih sayang,

Khamis, Mac 17, 2011

Si Manjaku Comot Tapi Comel by Sayangkuzie

Rasa2 macam ade je gambor Anis yang comot.. jadi nak join jugak lah Contest ni..



Buat Zie, kakyong simpan semua banner contest/GA di page Banner GCL.

ini lah gambar budak comot setelah ber'main' dengan gincu ibu 'yang ntah kat mana depa dah jumpa'.. sebab ibu memang dah lama tak pakai gincu...
Smile with tongue out


nama : Anis Zahirah bt Sharul Ainal
umur : 3 tahun 7 bulan (8 Ogos 2007)
nama ibu : Kakyong HY


kakyong tag : Syamila, nadiah & Ayu >> sila klik banner untuk join yer.. due 30 April 2011.

p/s :
tak jumpa gambor Aliya yg comot & sesuai untuk masuk contest, sebab semua tak pandang kamera.. kena belek2 lagi folder nih..


salam kasih sayang,

Selasa, Mac 15, 2011

.:: 1st CONTEST KASIH IBU ARIF ::.

ditag oleh aNiM




Tidak faham dengan statement “Mesti tidak memFOLLOW  KASIH IBU ARIF & GALERI BUKU IBUSmile with tongue out 

Jika nak suruh follow, kabo jer lah terang2… so kakyong tak follow yer.. tapi kakyong masukkan kedua2 blog dlm bloglist.. sila refer  “GA due Apr 2011” di sidebar… Winking smile kalo kakyong silap faham, sila betulkan yer... 

nak buat slogan ni yang lomah sikit ni… ekekkeke… tapi kan kakyong coba..
kakyong memang suka membaca kerana membaca itu jambatan ilmu, kita tampak hebat, berketrampilan dan bijak bila berilmu


Kakyong tag : Anamarza, Pija & Hanie



salam kasih sayang,