Rabu, Jun 30, 2010

FREE Bag Keychain Yang Cute

I love giveaway....






klik sini kalo nak join..



kakyong nak beg key-chain ni....

GA ini anjuran

due pada 31 Julai 2010.



Isnin, Jun 28, 2010

Free Birthday present by My Crazy Art Zone

.
Hepi belated besday to Maya. Sempena harijadinya yang ke??? maya telah bermurah hati membuat giveaway.. hadiahnya yang mau direbut adalah...


reversable tote bag... istimewa ni..










ini bookmark.. warna sangat cantik..





nak join.. sila terjah SINI
due : 30 Jun 2010


Sabtu, Jun 26, 2010

Cabutan Bertuah @ Qisfa Enterprise





nama : kakyong
emel : kakyong72[at]gmail[dot]com
kategori : B Produk Tupperware

referrer... saya sendiri... ;)

yang mau join.. sila klik banner... 



Jumaat, Jun 25, 2010

Giveaway NisaChoc Blog

klik banner to join




A good news for chocolate lover!! You are invited to join NisaChoc Giveaway. This giveway will be end on 8th July 2010.



I http://www.emocutez.com chocolate




Khamis, Jun 24, 2010

Giveaway dari Pondok Craft





peminat barangan jahitan.. meh sama2 berebut.. hadiah di atas..

tarikh tutup : 30 Jun 2010

Pondok craft juga ada buat sales sempena Jun 2010.. jangan lepaskan peluang.. jom intai2...


Cardz Station Giveaway

.






Create your own banner at mybannermaker.com!


hadiahnya kad yang handmade design ..  lovely.. sangat2 cumill...







tarikh tutup : 25 Julai 2010..

nak join.. sila klik banner..


‘Happy Birthday to Me’ Giveaway!!

.







Happy Birthday to Me Giveaway




happy belated birthday Beba...  yang ke berapa ya...

yang berminat untuk dapat hadiah mug seperti dalam gambor ni.. meh la join..

personalized mug from heartbeat.my

hadiahnya ialah: Personalized Mug from HeartBeat.my

tarikh tutup :  7 Julai 2010




Rabu, Jun 23, 2010

Cabaran : Copy & Menang

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com

tarikh tutup : 31 Julai 2010



Ahad, Jun 20, 2010

Happy Family Giveaway by DJF Closet




Giveaway happy family.. 3 1 jer pemenang akan dipilih ikut random pick (??? apakah guna random.org @ cabutan kertas bergulung.. ;) ..
due on 9 Julai 2010..

nak join..??? sila klik banner..











Sabtu, Jun 19, 2010

Khamis, Jun 17, 2010

Lovelygift giveaway contest


Create your own banner at mybannermaker.com!



Lovelygift - kedai online yang menjual tudung-tudung eksklusif.. cantik, lawa, design pelbagai corak.. harga juga sangat menawan & tertawan, range dari RM65 (mampu beli ni) hingga lah ke RM270... harga berbeza mengikut jenis material ya... cuba jengah sini.. memang lawa2 belaka... 

kakyong tak penah ade tudung yang mahal macam ni.. 
biasa beli tudung pasar malam jer.. paling mahal pun ade le satu rege RM50.. yang lelain tu memang belasan ringgit jer.. 

hadiah nya : Tudung dezahra.. 3 pemenang akan dipilih.. harap2 kakyong antara yang terpilih le...



 
ni antara contoh tudung dezahra..

kakyong suka pakai  tudung putih.. rasa lebih glowing bila pakai tudung putih.. 

kalian suka tak giveway ni.. sila klik  Lovelygift giveaway contest

due pada 15 Julai 2010



DOUBLE A lucky draw contest




to join this giveaway, please clik the above banner..





..
..



actually yang gal.. sila klik banner pink..
yang geek sila klik banner hitam..

due on 12 July 2010




Rabu, Jun 16, 2010

Top Blogger award


setelah sekian lama memerap award dari kawan2 blog.. 
so now time menggantung la pulak..






diterima daripada :

- masa dia kasi award ni adyani masih di NZ.. now dah hampir 2 bulan dia balik M'sia, baru kakyong nak gantung...

- sama lah, terima masa bulan April lepas.. baru ni nak gantung..


Arahannya : - kena bagi kepada 20 blogger yang anda fikir fantastik bombastik daboomm

malas sungguh nak letak senarai nama nih.. nanti kalo letak nama orang tak amik.. hatiku rasa sedey.. jadi pada siap2 yang sudi,.. yang sedang singgah & ternampak award ni.. sudilah ambil ya.. 





Selasa, Jun 15, 2010

Mrs BUBu Giveaway





banner giveaway dah self-explained..
nak join.. klik jer pada banner..


due date : 29 Julai 2010..



Myreadingstorebysuhaila first giveaway

'Create




Giveaway ini anjuran myreadingstorebysuhaila

memandangkan tak dapat nak tinggalkan link n3 GA di kotak komen  giveaway.. 

maka kakyong telah email ke sh.suhaila81[at]gmail[dot]com


jika anda suka membaca & suka nak dapat majalah/buku/novel percuma.. sila-sila lah klik pada banner di atas..

tarikh tutup : 30 Jun 2010



GA sempena cuti sekolah

Giveaway ini dianjurkan oleh Arina Collection







hadiah bertuah yang sangat mengujakan.. sukanya kalo dapat jam tu..


tarikh tutup : tidak dinyatakan




Cabutan bertuah Mama Syafi







Cabutan berTUAH ini dianjur oleh Mama Syafi & hadiah ditaja oleh Babykidmatters





tarikh tutup : 15 Julai 2010